Sider

fredag 2. desember 2011

Kjekke bøker


Jeg må innrømme det: jeg elsker bøker og blader - og spesielt de som handler om søm, strikk, osv. I det siste har jeg gått til innkjøp av diverse bøker og jeg har lyst å vise et utvalg av dem, nettopp fordi disse bøkene er så kjekke :)   (for ordens skyld, dette innlegget er ikke sponset)


Første bok ut er Tusindfryd-dukker (bloggen) som jeg var å hentet på postkontoret i dag. Den føyer seg inn i en rekke bøker om det å lage dukker, men jeg synes det var veldig gode beskrivelser her om hvordan man lager slike dukker. Dog litt liten bok, men veldig kjekk :)


Den andre boken jeg har kjøpt er Syboka (bloggen). Denne boken likte jeg spesielt godt fordi den inneholder gode beskrivelser for hvordan man lager mønstre til å sy egne klær. Nettopp det at hun beskriver hvordan man konstruerer klær skiller denne boken fra andre sybøker, og det liker jeg. Det gir innsikt i hvordan oppbyggingen av klærene er og hvordan man skal tilpasse klær til egne mål.


Tredje bok er "Sy presenter". Denne kjøpte jeg fordi den var så billig og så litt spennende utenpå (jeg kjøper alle bøker på nett). Den inneholder mange fine bilder og er vel egentlig bare en form for inspirasjonsbok for meg.


Siste bok ut er Scandinavian Folklore og er virkelig et praktverk for de av oss om liker å lese om bunader. Boken inneholder mest bilder, men her er det utrolig masse flotte bilder å hente inspirasjon fra. Nydelig rett og slett :)


God helg!

1 kommentar:

  1. Så mange fine bøker! Sybøker er kjekt å ha:-)
    Tusen takk for tipset om Syboka! Akkurat en sånn bok jeg har vært på utkikk etter - har såå lyst til å lære litt om hvordan man lager egne mønstre.

    Og tusen takk for superkoselig hilsen!

    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...