Sider

søndag 30. oktober 2011

Strikkelue og nye oppskrifter fra Arne og Carlos


I god tradisjon har jeg startet på nye prosjekt og noe uvanlig klarte jeg å ferdigstille et av dem ganske raskt :) Dette betyr at det blir gjort lite på vinterhardangerbunaden for tiden. Det er rett og slett at jeg har perioder hvor jeg strikker mest, hekler, broderer eller syr - og så går det litt på rundgang.

Første prosjekt ut var en lue fra Dropsdesign. Jeg får ikke kontakt med nettsidene til Dropsdesign nå i kveld så jeg får ikke laget en lenke til oppskriften, men her er iallefall min ferdige lue.


Er ganske fornøyd med luen, men trodde den skulle være noe "løsere" i formen. Garnet er merinoull fra Sparkjøp.

Ellers oppdaget jeg til min store overraskelse at noen av kjolene fra dukkeboken til Arne og Carlos har kommet i mønstre til småjenter. Dette var jo noen jeg ønsker meg for ikke så lenge siden da jeg strikket noen av disse dukkeklærene.Jeg ble imidlertid noe skuffet da jeg synes at noen av de fineste mønstrene i boken ikke er tatt med i heftet. Oppskriftene er heller ikke skrevet i Arne og Carlos signatur med pedagogiske grunnmønstre hvor de viser hvordan man tilpasser mønstrene. Det er jo litt av grunnen til at jeg liker deres bøker, det er så lett å forstå hvordan mønstrene er bygget opp. Jeg ser at mønstrene er tilpasset av noen andre så det forklarer jo hvorfor mønstrene ikke er i samme stil.

Tiltross for skuffelsen har jeg altså kjøpt heftet og garn til denne kjolen her:


Jeg liker heller ikke at garnet har litt nylon i seg, det er ikke like kjekt å strikke med det - men vi får se hvordan resultatet blir tilslutt :) Jeg har valgt lilla og hvit og håper jeg ikke bruker altfor lang tid på dette prosjektet ;)
Ønsker alle en fin uke!


I made a knit cap from Dropsdesign and started a new project: knitting a dress for one of my daughters from Arne and Carlos new collection.

1 kommentar:

  1. Fin blogg :) Gleder meg til å se hvordan kjolen blir! Fargene er jo midt i blinken! Ser jo lovende ut allerede :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...