Sider

onsdag 3. august 2011

Ny hverdag


Da var ferien over og hverdagen tilbake. Denne sommeren har vært spesiell. Vi var noen uker i Danmark og vi koste oss virkelig. Dagen før vi skulle reise hjem skjedde det utenkelige i Oslo og på Utøya. Uvirkelig. Ufattelig trist.I ferien ble det lite tid til kreative prosjekter - og kjekt var det og :) På en strand like ved hvor vi bodde var det noen fantastiske rullesteiner. Jeg skulle gjerne tatt med meg alle hjem men det går jo ikke ;) Jeg plukket ut noen flotte blå steiner og inspirert av et av de nyeste interiørbladene har jeg pyntet med steiner og lys. Vakkert!
Da jeg kom hjem fra ferien lå denne utrolig kjekke strikkeboken og ventet på meg på postkontoret:Denne boken var veldig innholdsrik. Superfine oppskrifter og en lang introduksjon hvor forfatter beskriver hvordan man skal tilpasse strikkeoppskrifter til egen kropp. Det følger med detaljerte beskrivelser og regnestykker for hvordan man gjør dette. Virkelig en unik bok!  Her kan du lese mer om boken. Boken kan også bare kjøpes elektronisk, eller hvis man kjøper boken så får man også en elektronisk kopi med på kjøpet. Kjekt!

I vår anskaffet vi oss en Ipad og i sommer har jeg trålet nettet for elektroniske blader og da oppdaget jeg dette utrolig kjekke og kreative bladet Molly Makes!


Du og du så mye kjekt! Jeg har kun kjøpt bladet elektronisk (til brøkdelen av hva det koster på Narvesen) og det er kommet ut tre blader i serien så langt. Det fjerde kommer i morgen og jeg sitter klar med Ipaden min og skal laste det ned - i morgen tidlig. Gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...