Sider

mandag 27. juni 2011

Babytøfler og flere småprosjekter

Noen små søte babytøfler har sett dagens lys denne uken.  Disse er superenkle å lage og så blir ungene så glad når dukken har fått nye tøfler :)

Tøflene er heklet i Alpakka fra Drops og oppskriften er min egen. Det vil si at jeg rett og slett har heklet dem på foten uten noe spesifikk oppskrift. Hekling er veldig greit sånn, man bare tilpasser underveis. Knappene kjøpte jeg på Stoff og Stil for en stund tilbake.

Ellers måtte jeg lage meg en bitte liten lommebok/pung til å ha småmynter i. Denne er ca 10 x 5-6 cm og passer perfekt for mitt bruk. Kjekt! Mener å huske at jeg kjøpte dette stoffet på Stoff og Stil.

Ikke nok med det - har jeg også strikket noen grytekluter. Disse har jo gått som en farsott på bloggene siste året så dette måtte jeg prøve. Det har blitt noen kluter her det siste året og jeg synes de er gode i bruk.  Her har jeg brukt et bomullsgarn jeg hadde liggende og har bare strikket rettstrikk i en passende størrelse.

Til slutt min gode venn nåleputen! Denne ble i sin tid laget etter oppskrift fra en av de første Tildabøkene og denne synes jeg er den beste nåleputen jeg har hatt. Har laget ulike mindre nåleputer i ettertid men dette designet er veldig bra. Stødig, fin og ikke minst - nålene stikker ikke ut under puten :) Ønsker alle en fin uke!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...