Sider

mandag 1. september 2014

Jeg bidrar i ny strikkebok!Dette er et prosjekt som har pågått de siste månedene og det er utrolig kjekt å få oppskriftene sine publisert i en så nydelig strikkebok som dette. Bildene og oppsettet er vakkert laget til og jeg gleder meg virkelig til boken kommer i butikken! Boken består av oppskrifter fra ulike designere og jeg har tre oppskrifter med :)  Her kan du lese mer om boken (kommer i salg 1 oktober):4 kommentarer:

  1. Spennande! Og heile tre oppskrifter frå deg! No blir eg naturleg nok nysgjerrig på korleis desse ser ut. Når kan du røpe meir ...? PS: Du har ofte så fine nærfoto her på bloggen din. Brukar du ei makrolinse?

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for hyggelig kommentar! Jeg må nok vente med å fortelle om oppskriftene til boken kommer i oktober. Det er jo veldig stas da :) Når det gjelder bilder så har jeg investert i litt kamerautstyr, da jeg synes det er så kjekt å ta bilder av ungene, natur og strikketøy ;) Jeg har tidligere brukt et Nikon D90 kamera men rett før sommeren kjøpte jeg meg et fullformat Nikon D600. Kameraet er helt supert. Når det gjelder linser har jeg to favorittlinser: Nikon 50mm f1,4 som jeg bruker som "vanlig" linse og gir ett fint "hvitt" lys i bildene. For nærbilder bruker jeg makrolinsen Sigma 105mm f2,8. Det er mye moro med makrolinse!

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...